Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies propies per recopilar informació estadística.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Home
COGEST

El COGEST.CAT és un programa dissenyat per estimular els processos cognitius en edat infantil a fi i efecte de prevenir futures dificultats d´aprenentatge. 

+ info

 

 

PPIC
Programa informatitzat d´intervenció cognitiva en lecto-escriptura basat en la Teoria PASS de la Intel.ligència de DAS i NAGLIERI.

PPIC

 

+ info

 

Jornades de Neuropsicopedagogia 2017

Els dies 3 i 4 de juliol es realitzaran les Jornades de Neuropsicopedagogia a Barcelona. Encara no tenim la ubicació definitiva, però en breu la publicarem en aquest mateix apartat.

Inscripcions: omplir el següent formulari (fins el 20 de juny)


Les Aventures d'en Fundi - Joc per afavorir la concentració, l’atenció i el control de la impulsivitat
 

El programa “Les aventures d’en Fundi” ha estat dissenyat amb l’objectiu de contribuir a millorar la concentració, l’atenció i el control de l’impulsivitat per als alumnes de l’Educació Secundària i també és possible aplicar-lo a alumnes del darrer cicle de l’Educació Primària sempre que el professor responsable ho cregui pertinent. 

Poden veure més informació i adquirir el joc fent clic aquí.

Aula Neuropsicoeducativa-Hospital de dia
De què es tracta?
La Fundació Carme Vidal ofereix un servei individualitzat i especialitzat per al tractament de menors en edat escolar tant de Primària com de Secundària que presenten una problemàtica tan important de conducta o d’aprenentatge que fa necessària una atenció diària en horari intensiu de 9h. a 14h.

Qui s’atén?
Nens, nenes, adolescents i joves que presentin una problemàtica que els impedeixi adaptar-se adequadament al seu entorn escolar. Parlem, per exemple, de problemes conductuals, de dificultats d’aprenentatge importants, de problemàtica de base emocional com ara angoixa, fòbia escolar, psicososamatismes, entre d’altres simptomatologies.
                                                                                                                              

Servei d’intervenció psicopedagógica en dificultats d’aprenentatge al centre educatiu i en horari escolar
La nostra Fundació posa a disposició dels centres educatius tant de Primària com de Secundària la possibilitat d’establir un conveni de col.laboració en virtut del qual els professionals de l’equip psicopodegagògic es desplacen al centre per portar a terme amb la periodicitat que es pacti, sessions individuals o en petit grup d’intervenció psicopedagógica per a aquells alumnes que presentin dificultats en assolir els aprenentatges.
Es tracta de realitzar, en primer lloc, una avaluació neuropsicopedagògica del funcionament dels processos cognitius i emocionals de l’alumne. Aquesta avaluació ens ha de permetre establir el diagnòstic explicatiu de les dificultats, a fi i efecte d’elaborar el pla d’intervenció individualitzat més adequat per a què pugui superar la problemática que presenti.
Si voleu més informació sobre el Servei o per sol.licitar-lo, us podeu posar en contacte amb la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia o bé al telèfon 972485291 o bé al mail info@fcarmevidal.com

HORARIS

Girona

  • Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00

Barcelona

  • Horari: a convenir (trucant al telèfon de Girona: 972485291)

 

 

 

La Fundació al Facebook i al Twitter

Ens plau anunciar-vos que ja podeu trobar la Fundació Carme Vidal Xifre al Facebook i al Twitter.

 

Facebook Twitter

 

Entitats Col·laboradores:


                    

© Fundació Carme Vidal
C/ Eiximenis, 16, Entr. 1a - 17001 - GIRONA / C. Sepúlveda, 101, entl. 3a - 08015 - BARCELONA
Tel. 972 48 52 91 / info@fcarmevidal.com / Avís Legal