Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies propies per recopilar informació estadística.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.

Transferencia    

XII Jornades de Psicopedagogia - Ponències de Carme Timoneda (3 DVD's) - CASTELLÀ

DVD de les XII Jornades de Psicopedagogia (2009) en llengua castellana que inclou les tres ponències de Carme Timoneda Gallart. Aquest pack inclou els tres DVD de tres hores i mitja de durada total.

 

Entendre la base neuropsicopedagògica dels aprenentatges té una importància cabdal per als educadors. Aquest és l’objectiu conjunt dels tres DVDs que us oferim. El que trobareu a cada un d’ells és el següent:

DVD 1.   "Cognición y emoción. Recursos de intervención psicopedagógica"
Quan realment hem après quelcom, som competents en allò. Ara bé, com arribem realment a “aprendre”? Què ens aporta la visió neuropsicopedagògica a la comprensió dels processos d’aprenentatge? La resposta a aquests interrogants constitueix l’eix central del contingut d’aquest primer DVD i veurem com tant la cognició com l’emoció tenen un paper primordial per assolir qualsevulla competència.

Format: DVD - PAL 4:3

Durada: 1h

 

DVD 2. "Importancia del proceso de planificación en la interpretación cognitiva"
De les recents investigacions sobre processos cognitius i processos emocionals com a base de l’aprenentatge es desprèn que és fonamental una estimulació adequada del procés anomenat de Planificació. Per tant, aquest DVD ens explica què és la Planificació, com es relaciona amb els processos d’aprenentatge i quines són aquelles pràctica docents que ajuden a estimular-lo i a desenvolupar-lo eficaçment.

Format: DVD - PAL 4:3

Durada: 1h


DVD 3.  "Recursos para la mejora de la relaciones interpersonales en el aula"
La comunicació entre el docent i els alumnes és “inevitable”. Quines estratègies comunicatives són les més eficaces alhora de comunicar-nos? Com podem incorporar a la docència aquelles tècniques comunicatives que ajudin tant a una millora en l’aprenentatge com a establir una dinàmica satisfactòria en les relaciones interpersonals? En aquest DVD trobareu explicats i exemplificats aquells recursos comunicatius que ens poden ajudar a trobar una resposta als interrogants plantejats.

Format: DVD - PAL 4:3

Durada: 1h 30min

Afegir al carret    Preu: 30 €