Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies propies per recopilar informació estadística.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
No Hay Niñ@s Malos

Publicacions

Image Description

Tesis Doctorals

Dins el grup de professionals que treballem a la Fundació Carme Vidal s´han portat a terme recerques que a continuació es detallen. Cal dir que altres membres d´aquesta fundació estan actualment treballant en d´altres investigacions que ben aviat podran estar a l´abast de tothom.


TIMONEDA GALLART,C. (1995): Processament de la informació en nens de pre-escolar de les comarques gironines. Implicacions Pedagògiques. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dr. Frederic Pérez Álvarez, Hospital Dr.J.Trueta.
MAYORAL RODRÍGUEZ, S (2003): Diagnòstic i intervenció psicopedagògic en alumnes d'Educació Secundària en problemes d'agressivitat en el centre. Una proposta per a la millora de l'atenció psicopedagògica. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.
ALABAU I BOFILL, J. (2003): Estudi dels processos emocionals en nens/es amb dificultats d'aprenentatge i la seva relació amb els processos cognitius basats en la Teoria PASS de la Intel.ligència. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.

Subscriu-te

Si vols estar informat de tot el que fem apunta't al Newsletter